Events

Circa viermaal per jaar organiseren wij enthousiasmerende en interessante samenkomsten. Van bezoeken aan multinationals en spraakmakende vastgoedprojecten tot aan netwerk verrijkende speeddates. Een terugkerend event is onze BBQ waar we zowel op zakelijk als persoonlijk vlak weer bij kunnen praten.

INTERNATIONALE KNOOP XL | De Zwarte Doos, TU/e campus

Donderdag 11 april gingen 50 vastgoedprofessionals van Foreas Alumni in gesprek met de Gemeente Eindhoven over de ongekende ontwikkeling die Eindhoven te wachten staat: Internationale Knoop XL. Jos Roijmans (Programmamanager Spoorzone) en Rolf Simons (verantwoordelijk voor de communicatie in het gebiedsontwikkelprogramma Spoorzone) namen ons mee in de ambitie voor de stedelijke verdichting van dit gebied. Waar nu nog geen 200 mensen wonen, zal een plek worden voor wonen, werken, ontmoeten, reizen en verblijven. Ongekend wat de stad te wachten staat aan ontwikkelingen!

Lees meer ❯

EMMA DISTRICT | Philips Museum & Restaurant EMMA

Tijdens de najaarsactiviteit kreeg Foreas Alumni het verhaal achter EMMA DISTRICT te horen. Een gebied dat zich duidelijk heeft weten te onderscheiden ten opzichte van de Eindhovense binnenstad. De avond startte in het Philips Museum waar onze gastsprekers Corné Kolsteren (Kolsteren Bedrijfshuisvesting), Steven Griffioen (Colliers International) en Emma Briggs (Gemeente Eindhoven) ons tijdens een interessante presentatie meer vertelden over het belang van goede onderlinge samenwerking. Vervolgens zijn we meegenomen door het Philips Museum met een leerzaam verhaal over het ontstaan van Philips, Eindhoven en het productieproces van de bekende gloeilampen. De avond werd afgesloten met een netwerkborrel bij Restaurant EMMA.

Lees meer ❯

Wijnproeverij Lidl Nederland | PROVADA

Op 7 juni 2018 vond dé jaarlijkse Lidl Wijnproeverij plaats op de PROVADA. Wijninkopers Peter Aerts en Mariska van Velzen van Lidl Nederland vertelden over de herkomst van de wijnen terwijl leden van JOG en Alumniverenigingen de wijnen kunnen proeven en nader met elkaar kennismaakten.

Lees meer ❯

The Complete Connected Community| The Student Hotel

Op 28 september was Foreas Alumni te gast bij The Student Hotel in Eindhoven. Nadat we Eindhoven vanaf een fantastische hoogte hebben bekeken, nam Leonie Stevens ons mee in het mooie concept: The Complete Connected Community. Een rondleiding door het hotel zorgde ervoor dat we een goed beeld kregen bij de vele mogelijkheden die deze plek biedt. We sloten de avond af met een borrel in The Pool; ook al zo’n fijne plek! Graag bedanken we Leonie Stevens voor het delen van haar enthousiasme en deze geweldige avond!

Lees meer ❯

Zomer BBQ | Beachclub Sunrise

Donderdag 29 juni werd de jaarlijkse zomer BBQ van Foreas Alumni georganiseerd. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er weer volop in een informele setting bijgepraat. Zelfs de weergoden waren ons deze avond gunstig gezind. We kijken terug op een geslaagde avond en willen iedereen graag bedanken voor de komst!

Lees meer ❯