Events

Circa viermaal per jaar organiseren wij enthousiasmerende en interessante samenkomsten. Van bezoeken aan multinationals en spraakmakende vastgoedprojecten tot aan netwerk verrijkende speeddates. Een terugkerend event is onze BBQ waar we zowel op zakelijk als persoonlijk vlak weer bij kunnen praten.

Wijnproeverij Lidl Nederland | PROVADA

Voor het tweede jaar op rij is Foreas Alumni uitgenodigd door Lidl. De wijnproeverij was druk bezocht en erg gezellig. Naast Foreas Alumni waren ook Fresh Professionals, Boss Alumni en Encore Alumni aanwezig. Wij danken alle leden die aanwezig zijn geweest en uiteraard Lidl voor het uitnodigen van onze Alumni vereniging.

Lees meer ❯

Zomer BBQ | Beachclub Sunrise

Op 30 juni was het weer zover: de jaarlijkse Foreas Alumni Zomer BBQ. Voor de zesde keer waren we te gast op Aquabest bij Beachclub Sunrise. Het zonnetje liet het dit jaar afweten, maar dat maakte het geen minder geslaagde avond. Er werd lekker gegeten en gedronken, goed genetwerkt en informeel bijgepraat. Wij vonden het een geslaagde avond en bedanken iedereen voor de komst!

Lees meer ❯

Wijnproeverij Lidl Nederland | PROVADA

Het was weer druk op de stand van Lidl op de Provada tijdens de wijnproeverij! Leden van Foreas Alumni, maar ook Fresh Professionals, Boss Alumni en Encore Alumni waren aanwezig. De reacties over zowel de activiteit als de wijnen waren zeer lovend. Wij danken alle leden die aanwezig zijn geweest en uiteraard Lidl voor het uitnodigen van onze alumnivereniging.

Lees meer ❯