Events

Circa viermaal per jaar organiseren wij enthousiasmerende en interessante samenkomsten. Van bezoeken aan multinationals en spraakmakende vastgoedprojecten tot aan netwerk verrijkende speeddates. Een terugkerend event is onze BBQ waar we zowel op zakelijk als persoonlijk vlak weer bij kunnen praten.

FOREAS ALUMNI 10 JAAR | Strijp-T

In 2020 bestaat Foreas Alumni 10 jaar en dat hebben we gevierd op 15 september jl. met onze leden en sponsoren op het dakterras van gebouw TQ op Strijp-T.
Tijdens deze avond nam Daan Heijsters ons mee in het verleden, heden en toekomst van Strijp-T. Nadien hebben we elkaar beter leren kennen op 1,5 meter afstand door twee speeddatingssessies.
Onder het genot van een borrel zijn een aantal leden blij gemaakt met een mooie cadeaubon te besteden bij de leukste Eindhovense horecazaken en hebben we weer uitgebreid kunnen bijpraten met elkaar.
We kijken terug op een gezellige en mooie avond en danken alle leden en sponsoren voor hun komst!

Lees meer ❯

ASML EXPERIENCE | ASML Veldhoven

november 2019 heeft Foreas Alumni een bezoek gebracht aan ASML. Directeur Vastgoed, Teun Wartenbergh, gaf ons een kijkje achter de schermen bij ASML middels een tour door het Experience Center. Vervolgens werden we ook op het gebied van bouw en vastgoed volledig bijgepraat en werd zichtbaar welke invloed het bedrijf heeft op de Brainport Regio en de Nederlandse economie.

Lees meer ❯

BBQ | Stadsbrouwerij Eindhoven

Donderdag 20 juni 2019 vond de BBQ van Foreas Alumni plaats bij de Stadsbrouwerij in Eindhoven. Een terugkerende activiteit die met name draait om het onderhouden en uitbreiden van ieders netwerk.

Als bestuur kijken we terug op een mooie avond. Graag bedanken we alle aanwezigen voor de komst

Lees meer ❯

Lidl Wijnproeverij | PROVADA

Op 6 juni 2019 vond de jaarlijkse Wijnproeverij van Lidl op de PROVADA plaats. Onder het genot van verschillende wijnen hebben onze leden kennis kunnen maken met andere leden van Jong Onroerend Goed netwerkclubs en alumniverenigingen. Foreas Alumni dankt Lidl Bouw & Vastgoed hartelijk voor de organisatie van deze Wijnproeverij!

Lees meer ❯

ANNEXUM ACADEMY | De supermarkt, meer dan een stenen winkel

Op 21 mei vond de Annexum Academy 2019 “De supermarkt, meer dan een stenen winkel” plaats. Als vriend van Foreas Alumni stelde Annexum 2 toegangskaarten beschikbaar voor haar leden. Als winnaars van de toegangskaarten mochten Roxanne Clemens en Saffira Schäeffer deze middag, namens Foreas Alumni, bijwonen.
Graag bedanken we Annexum voor deze interessante middag!

Lees meer ❯